LOVE BAKUDAN – Bookselling Guide

Don’t let a single sale pass you by as you play LOVE BAKUDAN. With this guide, you’ll unlock every erotic novel to read!

Introduction

LOVE BAKUDAN includes bookselling sections. These are silly mini-games peppered throughout each route that, if answered correctly, unlock an erotic story for the player to read. If you sell a vast majority of the books throughout a route, you’ll unlock a fifth novel at the end of it. There are thirty books to unlock in all, so if you don’t want to miss out on a single dirty novel LOVE BAKUDAN has to offer, this is the guide for you.

Akane Hasegawa – Noontime’s Hyacinth Route

Selling section 1:

1. “She said she wanted a book about the weather?”
Answer: Ms. Thunder Meets Her Match!

2. “An alien book…”
Answer: Probe Me Volume 27

3. “A multi-volume series with a focus on romance…”
Answer: A Steamy Confession: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Ms. Thunder Meets Her Match!”

Selling section 2:

1. “A book about bosses…”
Answer: Fax Me Your Nudes By 8 PM Sunday

2. “A girl getting lost in a dream world…?”
Answer: I Want To Be Your Dakimakura

3. “They wanted a book about a game of ‘cat and mouse’…?”
Answer: Steal My Heart: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 1.”

Selling section 3:

1. “Best friends in peril that don’t stay as best friends…”
Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1

2. “A sleazy book…”
Answer: Nightclub Blues OR Touch of Heaven…though it might be worth showing Himeko “Muscle Babes One” to see what she has to say about it.

3. “Being photographed…?”
Answer: My Best Friend’s Boobs

4. “Delinquents?”
Answer: My Wife’s Convenience Store

This section unlocks the erotic novel “Steal My Heart: Volume 2.”

Selling section 4:

1. “A novel where the characters might literally die while having sex?!”
Answer: Chasing a Tornado

2. “A book to do with lovers running away together…?”
Answer: Supermarket Heat

3. “…They want passion and lots of love.”
Answer: No Grander Love

4. “Hmm…dashing women, huh?”
Answer: My Lady’s Touch Volume 1 OR Love Is An Elevator Ride Away

This section unlocks the erotic novel “Love At The Stables.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Akane’s route, you unlock the erotic novel “Nectar” when you complete it.

Hyojin “Angel” Park – Morning’s Hibiscus Route

Selling section 1:

1. “An erotic book that takes place outside…”
Answer: Roughin’ It

2. “Something only a baker would enjoy…?”
Answer: Oh…My Bad Volume 1

3. “Businesswomen…”
Answer: CEO

This section unlocks the erotic novel “CEO.”

Selling section 2:

1. “A book about rivals…”
Answer: Mascara

2. “Books that take place in the 80’s, huh…?”
Answer: Private Illusions: Volume 1

3. “A cute book about married life…”
Answer: Her Only Cure

This section unlocks the erotic novel “Her Only Cure.”

Selling section 3:

1. “A story that’s set in the countryside…”
Answer: I Say Potato, You Say “Touch Me”

2. “A book with a sci-fi theme…”
Answer: Built For Pleasure

3. “Mysterious women…?”
Answer: Nectar

4. “A nice girl and a bad girl…”
Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 1 OR So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 1.”

Selling section 4:

1. “ A book about idols…”
Answer: Her Dark Influence: Volume 3

2. “A book involving a piano recital…?”
Answer: Sex on the Beach

3. “Enemies to lovers, huh…?”
Answer: The Land of Hope and Fear

4. “Two women falling in love in an unlikely place…”
Answer: Prison Life

This section unlocks the erotic novel “The Silver Waves: Volume 2.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Angel’s route, you unlock the erotic novel “Built for Pleasure” upon completion.

Himeko Kurosu – Dawn’s Primrose Route

Selling section 1:

1. “An erotic book about a city girl, leaving for the countryside…”
Answer: You Say Potato, I Say “Touch Me” OR Love At The Stables

2. “Psychic powers…?”
Answer: My Special Ingredient

3. “A story about vampires…”
Answer: A Human Need

This section unlocks the erotic novel “A Human Need.”

Selling section 2:

1. “A horror story…”
Answer: The Devil’s Trap: Volume 1

2. “Today she wants a thriller…”
Answer: Looking Into Her Seoul: Volume 1

3. “Something with a doctor in it…”
Answer: Seeking Her Inner Truth

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 1.”

Selling section 3:

1. “A story that involves an eccentric character…”
Answer: Touch My Body: Volume 1

2. “A book about high school sweethearts…”
Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass) OR A Steamy Confession: Volume 1

3. “Muscle babes?”
Answer: Muscle Babes One

4. “A girl who’s not all she seems?”
Answer: So Your Girlfriend Is A Yandere

This section unlocks the erotic novel “The Devil’s Trap: Volume 2.”

Selling section 4:

1. “Artsy girls…”
Answer: I Want To Be Your Dakimakura

2. “A book involving battles…”
Answer: The Land of Hope and Fear

3. “A sci-fi story, huh…”
Answer: Treasures of the Abyss: Volume 1

4. “Something to help a girl get better at talking to her crushes, huh…?”
Answer: Sexy Tips and Tricks

This section unlocks the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Himeko’s route, you unlock the erotic novel “Treasures of the Abyss: Volume 2.”

Sei Itou – Daytime’s Sunflower Route

Selling section 1:

1. “An erotic book about something super embarrassing happening to somebody…”
Answer: I Got My Thumb Stuck To My Girlfriend’s Photo?!

2. “A book about a brave heroine returning from a war…”
Answer: No Grander Love

3. “A woman going missing on a rafting trip, only to come back looking rugged…”
Answer: Blogging Finally Got Me Laid

This section unlocks the erotic novel “No Grander Love.”

Selling section 2:

1. “A couple finally realising their feelings for one another…”
Answer: A Steamy Confession: Volume 1

2. “A book about a woman pining after someone, only to start loving someone else…”
Answer: Always The Bridesmaid

3. “An erotica with a plot surrounding travel…?”
Answer: Supermarket Heat

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 1.”

Selling section 3:

1. “Girls helping each other relax…”
Answer: Fly (Like A Butterfly)

2. “A series about being dominated?”
Answer: My Boss Is Also My Dominatrix?! Volume 7

3. “Enemies to lovers…”
Answer: Way With Words: Volume 1

4. “A book about a girl who likes looking at dirty posters…?”
Answer: My Best Friend’s Boobs

This section unlocks the erotic novel “A Steamy Confession: Volume 2.”

Selling section 4:

1. “Stories about demons…?”
Answer: The Devil’s Trap: Volume 1

2. “A book about a sweet couple…”
Answer: My Wife’s Convenience Store

3. “A book with diagrams in it…?!”
Answer: Sexy Tips and Tricks

4. “Pirates, huh…”
Answer: My Lady’s Touch: Volume 1

This section unlocks the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Sei’s route, you unlock the erotic novel “My Lady’s Touch: Volume 2.”

Teru Tokugawa – Midnight’s Orchid Route

Selling section 1:

1. “A romance story with a sweet couple…”
Answer: Just The Right Time: Volume 1

2. “A shameless, seedy story with no plot…”
Answer: Nightclub Blues

3. A book about a chance meeting, huh…?”
Answer: Sex on the Beach

This section unlocks the erotic book “Nightclub Blues.”

Selling section 2:

1. “A couple that are polar opposites from one another…”
Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1

2. “A sequel story about a girl at her friend’s party…?”
Answer: Oh…My Bad: Volume 2

3. “An erotica novel with a fortune teller in it…”
Answer: Her Dark Influence

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 1.”

Selling section 3:

1. “A story about someone being nursed back to health…”
Answer: Her Only Cure

2. “A book set in the nineties…”
Answer: Seeking Her Inner Truth

3. “A tired woman being swept off her feet…”
Answer: Nectar

4. “An erotica about hostesses?”
Answer: Touch of Heaven

This section unlocks the erotic book “Tinkering With My Heart: Volume 2.”

Selling section 4:

1. “A fantasy story, huh…”
Answer: The Silver Waves: Volume 1 OR The Land of Hope and Fear

2. “A book with face sitting in it?!”
Answer: Touch My Body: Volume 1

3. “An erotica written from the perspective of a journal…”
Answer: Way With Words: Volume 1

This section unlocks the erotic book “Way With Words: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Teru’s route, you unlock the erotic novel “Way With Words: Volume 2.”

Yuki Miyanagi – Dusk’s Rose Route

Selling section 1:

1. “A fantasy novel…”
Answer: The Land of Hope and Fear

2. “A story about a woman being seduced, huh…?”
Answer: Touch of Heaven

3. “Hmm…a novel about idols…”
Answer: Fly (Like A Butterfly) – OR – How Well Do YOU Know Wings?!

This section unlocks the erotic book “Touch of Heaven.”

Selling section 2:

1. “A book involving a love triangle…”
Answer: Private Illusions: Volume 1

2. “A novel where falling in love changes a character’s life…”
Answer: Just The Right Time: Volume 1

3. “A novel where the main couple breaks up, but gets back together by the end of the story…”
Answer: Summer Lovin’ (Got Me Some Ass)

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 1.”

Selling section 3:

1. “A dirty book involving a teacher…”
Answer: My Special Ingredient

2. “A book about two enemies growing to adore each other…”
Answer: Way With Words: Volume 1

3. “…A book with profit margins in it…?”
Answer: Any is correct.

4. “No plot, lots of pictures…”
Answer: Muscle Babes One

This section unlocks the erotic book “Just The Right Time: Volume 2.”

Selling section 4:

1. “An erotic novel about two rivals…”
Answer: Mascara

2. “A book involving a rich girl…”
Answer: Tinkering With My Heart: Volume 1

3. “Best friends realising their mutual attraction, huh…”
Answer: The Brightest Star: Volume 1

4. “Love, longing and passion…?”
Answer: No Grander Love

This section unlocks the erotic book “The Brightest Star: Volume 1.”

If you sold a sufficient amount of books throughout Yuki’s route, you unlock the erotic novel “The Brightest Star: Volume 2.”

You May Also Like


Created by CAT IN A BOWL



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*